U botua revista DORUNTINA – 48/2013

ddd

U botua numri i ri i revistës së pavarur për letërsi, shkencë dhe kulturë DORUNTINA – 48/2013, organ i Klubit të shkrimtarëve “Jehona e Karadakut” Kumanovë.
Kryetar: Sevdail Demiri
Kryeredaktor: Burhanedin Xhemaili

Përmbajtja:
-Poezi të zgjedhura: FATMIR TERZIU “Borxh ajrit”
-Tregim: BUJAR BALLIU “Ngecur në moshën e fëmijërisë”
-Poezi nga letërsia botërore: SHARL BODLER “Errësira”
-Tregim nga letërsia botërore: HORHE LUIS BORHES “Shtëpia e Asterionit”
-Poezi: AGIM DESKU, MYRVETE OSMANI, BILALL MALIQI, SEVDAIL DEMIRI
-Studim: FATMIR SULEJMANI “RECEPTIMI I SAGЁS BALLKANIKE TЁ LUAN STAROVЁS”
-Recension: BURHANEDIN XHEMAILI “Ndërmjet rreshtave”- publicistikë të Blerim Hysenit
-Informatë: Tribunë shkencore në Kumanovë “Klubi Shqiptar i Kumanovës (1909) dhe Jashar Erebara”
Manifestimi letrar “Takimet e Dom Mikelit” 2013

Komente