Në nderim të poetit preshevar Qerim Arifi

Preshevë, 13.09.2014 – Prezantim i përfaqësuesve të KSH “Jehona e Karadakut” nga Kumanova, Sevdail Demiri e Burhanedin Xhemaili, në manifestimin letrar kushtuar poetit të ndjerë preshevar Qerim Arifi.
Në këtë manifestim u lexua edhe një recension lidhur me jetën dhe veprën e Qerim Arifit, përgatitur nga studiuesi kumanovar Dr. Nehas Sopaj.presheve

Komente