Ftesa/programi i manifestimit “TAKIMET POETIKE TË KARADAKUT – 2019”, edicioni XXVII-të

 

Edicioni i XXVII-të i manifestimit tradicional 

 “TAKIMET POETIKE TË KARADAKUT – 2019”

 

P r o g r a m i :

TRYEZA SHKENCORE:

“110-vjetori i Klubit Shqiptar të Kumanovës”

Referojnë: Avzi Mustafa (Shkup) dhe Mimoza Erebara (Tiranë)

Data: 10.03.2019 (e diel), ora 15:00

Vendi: Salla e vogël e Komunës së Kumanovës (ish-Komiteti)

~ ~ ~

ORA E MADHE LETRARE (me poetë nga mbarë trojet shqiptare)

Data: 11.03.2019 (e hënë), ora 18:00

Vendi: Salla e Shtëpisë së Zejtarëve (Sheshi i Kumanovës)

 

Pjesëmarrja juaj e begaton manifestimin tonë…

                

Me respekt,

                             Kryesia e KSH “Jehona e Karadakut” – Kumanovë

Komente