Censorët në tentim ta minojnë traditën 30-vjeçare të “Takimeve Poetike të Karadakut”

Drejtuar: -Ministrisë së Kulturës së RMV – Shkup -Mediave Lënda: REAGIM   Censorët në tentim ta minojnë traditën 30-vjeçare të “Takimeve Poetike të Karadakut”   Klubi i Shkrimtarëve “Jehona e Karadakut” – Kumanovë, reagon ashpër ndaj vendimit skandaloz të komisionit të letërsisë dhe veprimtarisë botuese të Konkursit vjetor të Ministrisë së Kulturës për vitin 2022. Censorëve … Vazhdoni me leximin e Censorët në tentim ta minojnë traditën 30-vjeçare të “Takimeve Poetike të Karadakut”