ANULOHET MANIFESTIMI “TAKIMET POETIKE TË KARADAKUT”

Të nderuar poetë dhe dashamirë të poezisë,
Ju njoftojmë se për shkak të gjendjes së krijuar nga rreziku i Koronavirusit, konform rekomandimeve të institucioneve shtetërore, anulohet manifestimi kulturor-letrar “Takimet Poetike të Karadakut”, i paraparë të mbahet më 11 Mars 2020 prej ora 17:30 në Kumanovë.
Manifestimi do të zhvillohet posa të kthehet normaliteti në vend, për çka edhe do t’ju informojmë me kohë!
Ja falënderojmë për mirëkuptim!

Me respekt,
Kryesia e KSh ‘Jehona e Karadakut’ – Kumanovë

Komente